Vi ønsker at få dig med på holdet

Hos DreistStorgaard Advokater har vi i øjeblikket en række forskellige ledige stillinger, som alle er vigtige for vores fortsatte udvikling og fremdrift.

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere, ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Vi søger i øjeblikket

Vores virksomhedsprofil

Hos DreistStorgaard yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi har også mange klienter, som vi vejleder og rådgiver inden for alle privatretlige områder. Vi er stolte af at være et full-service advokatkontor, og vi gør os umage for hver dag at skabe værdi for vores klienter. Vi rådgiver mennesker og prioriterer den gode relation i vores arbejde.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i forskellige iværksættermiljøer. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation.

Vi er i dag ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.