Velkommen til ny advokatfuldmægtig

D. 15. maj kunne vi byde velkommen til advokatfuldmægtig Jacob Dreist.

Jacob kommer fra anklagemyndigheden, hvor han har været de seneste 6 år. I anklagemyndigheden har Jacob været ved Nordsjællands Politi og Rigsadvokaten og ført flere hundrede straffesager, ligesom han i hans tid hos Rigsadvokaten primært sad med straffesager mod polititjenestemænd, indberetninger til Rigsadvokaten i sager mod eksempelvis offentlig ansatte, samt klagesager af forskellig karakter.

Hos DreistStorgaard skal Jacob prøve kræfter med lidt forskellige områder, og er i første omgang tilknyttet Team Erhverv samtidig med at han skal beskæftige sig med inkasso, tvangsauktioner og retssager. Derudover skal han understøtte virksomhedens beneficerede strafferetsadvokater ved behov.

Jacob fortæller:

“Årsagen til skiftet fra anklagemyndigheden er, at jeg gerne ville prøve kræfter med andre juridiske discipliner end strafferetten, herunder som led i min karriereafklaring. I forhold til mit valg af DreistStorgaard, har jeg jo selvfølgelig en særlig relation til virksomheden, hvilket naturligvis har haft en betydning for mine overvejelser, og også været udslagsgivende for, at det netop er DreistStorgaard jeg er søgt mod.”

Stort velkommen til Jacob!