Velkommen til ny advokatfuldmægtig

Den 1. februar kunne vi byde velkommen til Nicolai Christiansen, som ny advokatfuldmægtig i Holbæk.

Nicolai Christiansen har de seneste to år arbejdet som stud.jur. hos Advodan Holbæk, hvor han primært beskæftigede sig med udfærdigelse af processkrifter i tvist- og voldgiftssager. Derudover sad han også med inkasso samt huslejesager. Sideløbende har han arbejdet som People Lead hos Falck i deres Global IT-afdeling.

Hos DreistStorgaard skal Nicolai, som advokatfuldmægtig, arbejde for Dan Jordy i Holbæk, og vil primært beskæftige sig med tvistsager inden for alle sagstyper, fogedforretninger m.m. Derudover vil Nicolai arbejde med stævninger, processkrifter og retsmøder. Nicolais juridiske interesser spænder bredt, men entrepriseret, lejeret, købs- og aftaleret samt erstatningsret er placeret højt på listen.

Nicolai om valget af DreistStorgaard:

”Jeg valgte DreistStorgaard af flere årsager. DreistStorgaard er en anerkendt advokatvirksomhed og et navn som folk kender. Efter et møde herude fik jeg fornemmelsen af, at udvikling, engagement og innovation er i højsædet, samt at ambitionsniveauet hos alle er stort – Alle de vigtige faktorer i mit arbejdsliv, som gjorde at jeg ikke var i tvivl om, at jeg kunne blive en fantastisk dygtig advokat hvis jeg tog fuldmægtigtiden her.”

Jeg har nu officielt været ansat her i en uge, og må sige at jeg er meget positivt overrasket. Vi, her i Holbæk, er simpelthen blevet taget så godt imod. Vi har nærmest haft besøg dagligt af medarbejdere fra de andre kontorer, og lige meget hvem man støder på, er folk glade og hjælpsomme. Når et nyt kontor starter op, er det nok naturligt, at der er en masse ting man skal have til at spille, og også her har alle kollegaer i firmaet været fantastiske. Så snart vi har stødt på den mindste udfordring, smider alle hvad de har i hænderne for at hjælpe og tingene bliver afklaret hurtigere end nogen kunne forvente. Jeg har derfor KUN positive ting at sige om alle, jeg indtil videre er stødt ind i hos DreistStorgaard!”

Stort velkommen til Nicolai!