Velkommen til DreistStorgaards nye advokat Peter Niemann Thøgersen

Det er en stor glæde at kunne byde velkommen til advokat Peter Niemann Thøgersen. som allerede er godt i gang med flere interessante sager i kontorets afdeling for erhvervsret.

Cand. jur. titlen kom i hus i 2010 fra Københavns Universitet, og Peter har siden suppleret uddannelsen med studieophold i både Canada og USA. Peters speciale ligger indenfor erhvervs- og selskabsret, herunder virksomhedsoverdragelser – et speciale han udbyggede i arbejdet som advokatfuldmægtig og senere advokat hos advokatfirmaet Bech-Bruun i København.

Herefter har Peter arbejdet med juridisk rådgivning i den finansielle sektor og har nu valgt at søge tilbage til arbejdet med selskabs- og erhvervsretten i advokatbranchen. Herudover har DreistStorgaards nye advokat kendskab til og erfaring med forbruger- og markedsføringsret, og han interesserer særligt for iværksættervirksomheder og de juridiske udfordringer, som følger med opstart af nye virksomheder.

En spændende vinkel, idet erhvervsret fylder meget i DreistStorgaard og samtidig har man det seneste år gjort meget ud af iværksætteri blandt andet i samarbejde med revisionsselskabet Addere.