Udbuddet af huse falder til laveste niveau i over 10 år

På Boligsiden har de opgjort nye udbudstal for primo februar, og de viser et fald på 7% i antallet af villaer og rækkehuse til salg siden samme tid sidste år.

Ved indgangen til februar måned var der 22.736 villaer og rækkehuse til salg i Danmark. Det er det laveste niveau, som Boligsiden har registreret på månedsbasis tilbage til 2010. Dermed er det samlede antal huse til salg reduceret med 2,9 procent den seneste måned og syv procent det seneste år.

Sammenlignet med begyndelsen af februar sidste år svarer det til, at boligkøberne har fået cirka 1.700 færre huse at vælge imellem. Der kommer nogenlunde det samme antal huse til salg som normalt, men samtidig bliver der solgt flere huse på kortere tid.

Skal du sælge eller købe bolig?

Hos os får du både rådgivning og salgsarbejde fra vores dygtige ejendomsmægler og advokater i ÉN samlet pakke. Det er den perfekte 2 i 1- løsning, som giver dig tryghed hele vejen rundt om dit boligsalg eller køb. Tøv ikke med at kontakte os på 5663 4466 eller bolighandel@dslaw.dk.

Home model put near Lease or Rental agreement document and laptop with copy space, real estate Business for buy , loan or investment concept