Tag med til helteløb sammen med DreistStorgaard

Som et led i samarbejdet med Legeheltene er DreistStorgaard Advokater med til at arrangere tre helteløb i Køge, Næstved og Aarhus.

Løbene arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Helteløbet er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for de indlagte børn i Danmark.

Deltag som en ægte superhelt

Til Helteløbene bliver alle deltagere klædt ud som superhelte med dertilhørende heltemaske og heltekappe i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig også opvarmning, så alle er varme, når ruten skal nedlægges. Man kan helt selv vælge om man vil spurte, gå, hoppe eller løbe gennem de to ruter, som måler enten 1 km eller 3 km.

Tilmeld jer et Helteløb allerede nu

Vigtig information

  • Alle deltagere får et løbenummer, heltekappe og en heltemaske i valgfri farve.
  • Fra kl. 8.00 vil der være afhentning af løbenummer, heltemasker og heltekapper ved Løberens butik.
  • Der vil være fællesopvarmning inden løbet. Hvert barn får selvfølgelig også et diplom for gennemførelse af Helteløbet.
  • Prisen pr. deltager er 100 kr. Alle, der gerne vil løbe med, skal købe en billet.  Overskuddet går til Børneulykkesfonden og Legeheltene.