Svend-Aage Dreist Hansen indtræder i ledelsen af Sjællands Udviklingsalliance

10-02-2020 – Sjællands Udviklingsalliance vil sætte turbo på udviklingen på Sjælland. Det kræver stærke visioner, mere kapital, flere konkrete projekter og de rigtige mennesker omkring bordet til at skubbe udviklingen fremad.

De nye medlemmer i Sjællands Udviklingsalliance er: Svend-Aage Dreist Hansen, advokat og indehaver af DreistStorgaard Advokater, Torben Nielsen, tidligere direktør for Danmarks Nationalbank, Stine Gry Roland, kommunikationsansvarlig for Novo Nordisk i Kalundborg og John Brædder, Bestyrelsesformand for Erhvervshus Sjælland.

Svend-Aage Dreist Hansen, indehaver af DreistStorgaard Advokater, udtaler følgende:

”Jeg er trådt ind i alliancen, da jeg gerne vil anvende min erfaring til at skabe udvikling for virksomheder i Region Sjælland. Jeg tror på, at alliancen kan gøre en forskel – og jeg er glad for at have mulighed for at bidrage til udviklingen.”

Sjællands Udviklingsalliance blev lanceret i november 2019, hvor Lars Petersson, direktør hos Sparekassen Sjælland-Fyn og Heino Knudsen, formand for Regionsrådet i Region Sjælland præsenterede idéen.

Formålet med alliancen er at identificere Region Sjællands styrker og potentialer og igangsætte tiltag, der skaber vækst og udvikling.