Stigning på 3% i antal solgte boliger i februar

Nye tal fra Boligsiden viser, at der blev solgt cirka 7.200 boliger i februar måned – hvilket er en stigning på 3% i forhold til januar. Særligt salget af villaer og rækkehuse trækker op i statistikken.

”Vi har haft godt gang i boligmarkedet og solgt en stribe af boliger. De høje energipriser og de stigende renter, som gør det dyrere at købe bolig, virker ikke til at påvirke salget.”, fortæller ejendomsmægler Camma Ryborg fra DreistStorgaard Bolighandel.  

Vejen til et godt salg

Hos DreistStorgaard Bolighandel sikrer vi dig den rigtige pris, store besparelser på omkostningerne og høj kvalitet i hele processen. Vores team af ejendomsmæglere og boligadvokater hjælper med at finde den rette køber og måske også din nye drømmebolig – uanset, hvor i landet du gerne vil flytte til, og om du drømmer om at bo i lejlighed, rækkehus, villa eller nyde fritiden i et sommerhus nær skov eller strand.

”I dag finder køberne deres nye bolig på nettet. Derfor har vi fravalgt de fysiske butikker, men for dig som sælger er der stadig behov for den samme professionelle rådgivning med juridisk indsigt. Derfor arbejder vi også med en 2-i-1 løsning, hvor både ejendomsmæglere og advokater er en del af dit salg 2”, fortæller Camma Ryborg.

Bestil en gratis salgsvurdering allerede nu