DreistStorgaard er nu sponsor i Brøndby IF

22.02.2018 DreistStorgaard Advokater A/S er trådt ind i sponsorkredsen omkring Brøndby IF med indgangen til forårssæsonen i Superligaen. Vi har valgt at tegne dette sponsorat, fordi vi kan identificere os med mange af de værdier, som Brøndby står for: Hårdt arbejde, troværdighed, kontinuitet og langsigtethed, en topprofessionel tilgang til alt. Hvor man ikke glemmer, at det skal være sjovt, og hvor alle skal være med og ikke mindst, fordi det er Sjællands fodboldklub og netværk.

Vi har i DreistStorgaard allerede haft gode oplevelser i Brøndby IF regi og har ligeledes forventninger til et spændende forår med intense og medrivende kampe og ikke mindst mødet med Brøndby IF’s mange spændende sponsorer.

Et stort professionelt engagement

DreistStorgaard har i den spæde start oplevet et stort professionelt engagement, en kvalitetsbevidsthed og et drive fra Brøndby IF’s side – parametre, vi også selv sætter højt i forhold til vores kunder. Vi har som virksomhed og som juridisk kommercielle rådgivere et ønske om at være troværdige i alt, hvad vi foretager os. Det gælder også de sponsorater, vi løbende indgår.

DreistStorgaard ser frem til et forhåbentligt mangeårigt og gensidigt frugtbart samarbejde, hvor vi vil gøre vores til, at tingene lykkedes.