DreistStorgaard Advokater har hjulpet med salget af virksomheden S&H Klimateknik

S&H Klimateknik A/S er blevet opkøbt af Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg A/S, og de overtager dermed alle aktier i kølevirksomheden.

S&H Klimateknik er specialister inden for køling og har mange års erfaring med at designe og opbygge køleanlæg. De leverer professionelle løsninger inden for køling af serverrum til datacentre, komfortkøling til ventilationsanlæg og køle-fryserumsløsninger til hospitals- og medicinalindustrien. S&H klimateknik A/S vil fortsætte under samme CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i WK-koncernen. De tidligere ejere Kristian Hallundbæk Elmkjær Martin Gundis Berling og Jens Bundgaard Lauritzen fortsætter i den daglige drift af virksomheden, og Lars Christrup fra Wicotec Kirkebjerg koncernen indtræder som adm. direktør.

Advokat Svend-Aage Dreist Hansen fra DreistStorgaard Advokater har hjulpet S&H Klimateknik med salg af virksomheden til Wicotec Kirkebjerg. DreistStorgaard har været med i hele processen, fra opstart omkring drøftelserne til den endelige closing. 

”Vi koncentrerer os ikke bare om alle juridiske spekter i forholdt til køb og salg – vi sikrer også tæt og værdiskabende dialog med revisorer, finansielle rådgivere, banker og sælger”, fortæller Svend-Aage Dreist Hansen.

Har du brug for rådgivning, sparring eller hjælp til Køb eller salg af virksomhed? Så står vores kompetente rådgivere altid klar til at hjælpe. Kontakt os på kontakt@dslaw.dk eller tlf. 5663 4466.

Læs meget mere om vores rådgivning

Foto: Wicotec Kirkebjerg