Vi søger sagsbehandler til Team Inkasso i Aarhus

09-07-2021: Vil du være med til at sikre høj kvalitet i vores inkassosager og bidrage til Team Inkassos fortsatte udvikling? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en sagsbehandler, som har lyst til at være en del af en spændende hverdag med primær fokus inden for fakturainkasso og finansielle kunder.

Har du erfaring med inkasso, er kvalitetsbevidst og engageret – så har du muligheden for at blive en del af vores Team Inkasso.

Du arbejder med selvstændige opgaver, klientkontakt, faglig specialisering og sparring med dygtige og engagerede kollegaer i teamet.

Jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere skal arbejde med fakturainkasso, bankinkasso og overvågningssager.

Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med ansvarlig advokat, klienterne, panthavere, domstolene og andre aktører. Du vil tillige skulle møde på fogedforretninger.

Vi behandler sager i flere retskredse i Jylland og arbejder efter skriftlig instruks fra vores klienter og i tæt og daglig dialog med klienterne. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt.

Du vil udover at arbejde med inkasso deltage i andre administrative opgaver for kontoret.

Din profil

Du har erfaring med inkasso og kan lide at arbejde selvstændigt, tage ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

I vores søgeproces har vi naturligvis fokus på din faglige baggrund men i høj grad også på dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer ind i vores virksomhed og i særdeleshed i Team Inkasso.

Du er i kontakt med mange klienter og parter om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og forretningsområder.

Vi tilbyder

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Stillingen er på fuld tid, men vi er åbne for hvis du ønsker deltid.

Arbejdssted er vores kontor Nørreport 26D, 8000 Aarhus C.

Om os

Vi yder primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomhedens drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter inden for privatret.

DreistStorgaard Advokater A/S beskæftiger ca. 85 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, Køge, Næstved og Sorø.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Johnny Madsen, på e-mail jma@dslaw.dk eller telefon 21 43 67 49.

Du søger jobbet via dette link.  (Vi modtager desværre ikke ansøgninger pr. mail).


Ansøgningsfristen er 26. juli 2021. Vi forventer at holde samtaler d. 28. juli 2021, men tager selvfølgelig hensyn til planlagt ferie.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering, her.