Sagsbehandler til privat ejendomshandel

Vi udvider vores team, der arbejder med køb og salg af privatejendomme og søger en medarbejder der har lyst til at bidrage til teamets fortsatte udvikling.

Har du lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed, og trives du med en hverdag hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Vi søger en engageret medarbejder, der har lyst til at hjælpe vores advokater og ejendomsmæglere med kundekontakten og sagsbehandlingen, ved både køb og salg af private ejendomme.

Vi er ambitiøse med vores fag og vægter engagement, tilgængelighed og kvalitet højt, i alt hvad vi gør.

Kan du se dig selv hos os, så hører vi meget gerne fra dig!

DreistStorgaard – hvem er vi?

Hos DreistStorgaard Advokater A/S yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi har også mange klienter, som vi vejleder og rådgiver inden for alle privatretlige områder. Vi er stolte af at være et full-service advokatkontor, og vi gør os umage for hver dag at skabe værdi for vores klienter. Vi rådgiver mennesker og prioritere den gode relation i vores arbejde.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i forskellige iværksættermiljøer. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation. Vi er i dag Sjællands største advokatkontor uden for København med ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.

Et fagligt stærkt og engageret team

Du bliver en del af vores ejendomsteam i Køge, hvor vi beskæftiger os med rådgivning om køb/salg af bolig, berigtigelse af ejendomshandler samt salg af boliger via DreistStorgaard Bolighandel.

Her kan du se frem til en spændende og travl hverdag sammen med teamet, som i dag består af jurister, ejendomsmægler og sagsbehandlere.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil være berigtigelse af ejendomshandler, køberrådgivning samt at supportere vores ejendomsmæglere med sagsbehandlingen.

Som advokatkontor får vi mange forskellig artede opgaver og problemstillinger indenfor ejendomme som du i samarbejde med advokaterne løser og udvikler dig med.

Du får ansvaret for at sikre flow og kvalitet i sagerne og det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt.

Din profil

Det vigtigste er, at du har en baggrund indenfor dit felt og kan arbejde selvstændigt med fokus på kunden.

Din baggrund kan være sagsbehandler i et advokatkontor, sagskoordinator fra ejendomsmægler eller boligrådgiver. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære og udvikle dig indenfor faget.

Vi søger først og fremmest kolleger, som har et højt engagement og energiniveau, vil udvikle sig fagligt samt har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores kunder.

Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Her er der handling bag ordene

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Derudover tilbyder vi fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov, så længe du er til rådighed for at betjene vores kunder.

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32, Køge.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi holder løbende samtaler. Du søger stillingen via opslaget her. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail).

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.