Ny stud. jur hos DreistStorgaard Advokater

I starten af juni-måned kunne vi byde velkommen til Mads Magnus Gylling Olsen, som vores nye stud.jur. Mads Magnus er ikke helt ny i huset, da han også er tilknyttet FamilieTestamente, som sidder i samme hus. For Mads Magnus er der ingen tvivl om, hvorfor det er væsentligt at have et studerelevant arbejde.

“Det er afgørende for forståelsen af juraen, at man får lov til at anvende den i praksis. Et studiejob giver mulighed for at omsætte teorien fra studiet i praksis. Det har på denne baggrund stor betydning for mig at have et studierelevant arbejde”, fortæller Mads Magnus.

Hos DreistStorgaard veksler Mads Magnus mellem at hjælpe i Team Erhverv og Team Inkasso. Arbejdsopgaver er alt fra almindelig sagsbehandling, juridiske undersøgelser til kontakt med klienterne og andre parter i sagerne.

Mads Magnus er meget glad for muligheden hos DreistStorgaard:

“DreistStorgaard er en meget interessant virksomhed. På den ene side er det en stor virksomhed. Dette resulterer i, at kontoret beskæftiger personer inden for mange forskellige juridiske områder, hvilket giver mulighed for god sparring og en bred indsigt i mange forskellige sagstyper. På den side er virksomheden ikke så stor, at man forsvinder i mængden – her kan man gøre en forskel”

Velkommen til!