Når idræt og kultur skaber attraktive rammer for udvikling af erhvervslivet

Udvikling af nye idræts- og kulturfaciliteter er på hver deres måde centrale for by- og erhvervsudvikling, hvilket også er tilfældet for projektet omkring Køge Idrætspark.

Med Køge Idrætspark har HB Køge fået et nyt og moderne stadion med faciliteter af international standard. Det nye Køge Idrætspark består af et fodboldstadion med tilhørende faciliteter, en række idrætsfaciliteter (opvisningshal ect.) og omkringliggende butiks-og kontorfaciliteter.  

”Symbiosen mellem sport, investorer og by-og erhvervsudvikling er central. Den ene havde ikke kunne finde sted uden det andet. Uden den sportslige udvikling havde vi aldrig fået bygget et nyt stadion, og uden et det nye stadion med tilhørende faciliteter og erhverv havde vi ikke kunne underbygge den sportslige udvikling”, siger Søren Storgaard, partner og advokat i DreistStorgaard Advokater, formand for HB Køge og formand den lokale handelsstandsforening.  

Køge Idrætspark er blevet en realitet i samspil mellem Køge Kommune, HB Køge, private investorer og det lokale erhvervsliv.

”Hos DreistStorgaard bakker vi helhjertet op om erhvervs- og foreningslivet i Køge. Vi er en del af bybilledet, og vi er der for byen. Vi engagerer os i projekter, bestyrelser og samarbejder med de lokale erhvervsdrivende for at skabe værdi. Som mangeårig sponsor for HB Køge er det især en fornøjelse at se udviklingen af Køge Idrætspark”, fortæller Søren Storgaard. 

Læs hele interviewet med Søren Storgaard i det seneste magasin fra Nordicals Sjælland