Køber du bolig med eller uden bind for øjnene – gratis Gå-hjem møde om boligrådgivning

30.03.2017 At købe bolig er en af liverts store beslutninger, og mange spørgsmål trænger sig naturligt på. At købe bolig er for de fleste en af de største økonomiske investeringer i livet, og beslutningen skal træffes på et solidt grundlag af undersøgelser og vurderinger .

Når du/I har udset jer den perfekte bolig eller grund, er det en god idé at inddrage din advokat – vi ved, at der er mange ting at forholde sig til i en bolighandel, og som boligkøber kan man let miste overblikket. Vi sikrer dig en kompetent rådgivning fra A til Z og gennemgår alt materiale, så du har ro i maven gennem hele dit boligkøb.

Til vores Gå-hjem møde vil du få afklaret mange spørgsmål, så du ikke har bind for øjnene, når du underskriver købsaftalen. Samtidig vil du opleve, at den juridiske rådgivning, vi i DreistStorgaard tilbyder, giver dig ro i maven og tryghed gennem forløbet.

Gratis Gå-hjem møde ONSDAG DEN 6. APRIL klokken 17.00 – 18.30 ved advokat Leon Schouw-Petersen og vores ejendomsmægler Dorete Pedersen.