Legeheltenes KIDS TOUR og Helteløb kommer til Køge d. 4. juni i samarbejde med DreistStorgaard

Danmarks sjoveste og største cykelløb for børn kommer til Køge, så spænd cykelhjelmen og sus afsted på cyklen. Eller deltag i det seje helteløb med masser af sjove aktiviteter.

  • Kids Tour er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år og afholdes som en landsdækkende begivenhed, hvor en række byer skiftes til at være værtsby for løbet. Hovedtemaerne er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter på pladsen.
  • Kids Tour Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

”Vi er glade for at bakke op om Legeheltene og deres store arbejde for børn og unge, som er indlagt på landets hospitaler. De gør en stor forskel. Vi håber, at rigtig mange familier ønsker at deltage og få en sjov dag for hele familien i den gode sags tjeneste”, fortæller Svend-Aage Dreist Hansen, partner & advokat i DreistStorgaard Advokater.

Læs meget mere og tilmeld herunder:

Tilmeld jer cykelløbet

Tilmeld jer helteløbet