I en fremsynet virksomhed er det væsentligt at have styr på det juridiske grundlag, således at virksomheden kan fokusere på vigtigste.

Længere åbningstid og endnu mere tilgængelighed

06.02.2017

Hos DreistStorgaard vælger vi pr.  6. februar 2017 at holde både telefoner og reception længere åbent. Så fremadrettet vil telefonen være åben fra 8.30 til 17.00, mens døren på kontoret Bag Haverne 32 altid åbner klokken 8.00.

Har man et tidligere møde, er der altid en servicemedarbejder til at byde velkommen.

Det skyldes blandt andet, at vi oplever en øget tilgang af klienter, som gerne kommer både tidlig og silde for at holde møder – og ligeså forholder det sig på telefonen, at mange gerne bruger de sene eftermiddagstimer på at kontakte advokaterne.

Desuden har vi valgt at ansætte endnu en servicemedarbejder, Mathias Birk, som har gjort det muligt at udvide åbningstiderne på kontoret. Sammen med servicemedarbejder Amanda Ferdinand og receptionist Sus Haagensen sørger han for at tage godt mod klienter og sikre en god og sund mødeforplejning.

Det er vigtigt for DreistStorgaard Advokater A/S at være tilgængelige og sikre den rette tryghed for klienter, så man som klient i huset altid har en god mavefornemmelse og trygt kan overlade ansvaret til advokaten.