JOBNYT: Vi søger ejendomsmægler til vores ejendomsteam

20/12-21

Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor du kan se frem til en alsidig hverdag?

Er du interesseret i et job som ejendomsmægler der ikke ligner det, du finder andre steder? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt? Så hører vi meget gerne fra dig!

Du bliver en del af vores ejendomsteam i Køge, hvor vi beskæftiger os med salg af boliger via DreistStorgaard Bolighandel og berigtigelse af ejendomshandler.

Her kan du se frem til en spændende og travl hverdag sammen med teamet, som i dag består af jurister, ejendomsmægler og sagsbehandlere.

Vi har en ambition om, at teamet skal vokse, og her kan du være med til at præge, hvordan fremtiden skal se ud.

Jobbet

Du er vant til at arbejde med både salg og køb af ejendomme, køberrådgivning og vurderinger og har fortsat lyst til at dygtiggøre dig. Det betyder, at du er ambitiøs på både dine egne og virksomhedens vegne, og du trives i en alsidig rolle.

Du har lyst til at være proaktiv overfor potentielle sælgere som du skaber kontakt til via vores eller dit eget netværk.

Som køberrådgiver varetager du både rådgivning om købet samt forhandling af pris på vegne af køberen.

Som advokatkontor får vi mange forskellig artede opgaver og problemstillinger indenfor ejendomme som du i samarbejde med advokaterne løser og udvikler dig med.

 Læs hele stillingsopslaget her og find link til ansøgningsskemaet