JOBNYT: Har du kendskab til insolvens?

Vi søger en dygtig og engagereret juridisk sagsbehandler, som har lyst til at være en del af en spændende og travl hverdag med primær fokus indenfor Insolvens.

Vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i vores sager og bidrage til kontorets fortsatte udvikling? Så er du måske vores nye kollega!

Om du er erfaren sagsbehandler eller jurist er ikke afgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og engageret – og ikke mindst at du værdsætter udfordringer og vil lære mere.

Business people discussion working concept

DreistStorgaard – hvem er vi?

Hos DreistStorgaard Advokater A/S yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter inden for privatret.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i iværksættermiljøer. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation

Vi er i dag ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Aarhus, Køge, Næstved og Sorø.

Et fagligt stærkt og engageret team

Du bliver en del af et stærkt team med omfattende erfaring indenfor alle aspekter af insolvens og retssager.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får ansvar for og kan arbejde selvstændigt med egne sager.

Du vil i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere håndtere alle aspekter af sagsbehandlingen i konkurser og rekonstruktioner samt udenretlige ordninger. Det en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med boers salg af fast ejendom, herunder ved tvangsauktion.

Du vil blandt andet lave dokumenter og kontrakter vedrørende salg og overdragelse i konkursboer og det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og meget selvstændigt.

Her er der handling bag ordene

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Samtidig er vores hverdag præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det at være der for andre har betydning for os. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter men også overfor vores medarbejdere, ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger vi har valgt at engagere os i.

Til gengæld tilbyder vi fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov, så længe du er til rådighed for at betjene vores klienter.

Arbejdssted er vores kontor i Aarhus på adressen Nørreport 26D, 8000 Aarhus C.

Din profil

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du kan lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

Din baggrund kan være cand.jur., cand.merc. jur. eller erfaren juridisk sagsbehandler. Om du har 2 eller 10 års erfaring, er ikke afgørende. Vi har naturligvis fokus på din faglige baggrund og vi forventer at du har erfaring indenfor insolvens, men vi har i høj grad også fokus på dine kvaliteter som menneske og kollega for at sikre, at du passer ind i vores virksomhed og i særdeleshed i insolvensteamet i Aarhus.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Johnny Madsen på e-mail jma@dslaw.dk eller telefon 21 43 67 49.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende holder samtaler. Du søger stillingen via linket. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail).

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.