”Jeg føler stadig, at jeg gør en stor forskel for klienter og kolleger”

24/11-2021: Tema: Når seniorlivet bliver udskudt

For Advokat Claes Lagerbon Jensen er seniorlivet udskudt – han ønsker stadig at arbejde ganske enkelt fordi han ønsker at gøre en forskel.

Efter snart 40 år i advokatbranchen, så er den lokale advokat Claes Lagerbon Jensen fra DreistStorgaard Advokater ikke på vej på pension.

For Claes er det helt afgørende at møde op på arbejdspladsen med sine kolleger og deltage i møder med klienterne, for det er mennesker, der betyder noget.

Advokat Claes Lagerbon Jensen
Advokat Claes Lagerbon Jensen

”Det giver mig energi at være sammen med mennesker, og vide at jeg har gjort en forskel for dem og deres situation”

I dag er Claes autoriseret bobestyrer ved retten i Roskilde, specialist i dødsbobehandling, rådgiver indenfor arvesager og testamenter, samt mere generel personlige juridiske rådgivning.  Opgaverne har været mange gennem tiden, men Claes er meget bevidst omkring hans kompetencer, styrker og ikke mindst ønsker til opgaver.  

”Det vigtigt at erkende, at når man er kommet over de 60 år, så er man ikke så hurtigt til alting, som da man var 40 eller 50. Det er ikke der éns force er. Nej, det er langt vigtigere, at man bruger sin viden og erfaring på et specialiseret område. Så jeg har snævret mit felt ind, således at jeg er specialiseret indenfor de områder, som samtidig interesserer mig. Jeg kender mine opgaver og ved hvornår jeg kan bibringe mine kunder værdi”

En fleksibel arbejdsplads er afgørende

Claes arbejder fire dage om ugen, og kan strukturere sin hverdag, som det passer ham, teamet og kunderne. Det er også et af de parametre, som han mener er helt afgørende – at arbejdspladsen accepterer at der er andre forhold der er vigtige, også når man er plus 60.

”Det er væsentligt, at arbejdspladsen accepterer de forhold, som er vigtige for én på min alder og livssituation. Jeg behøver ikke at arbejde, men vil rigtig gerne, fordi jeg har de rette forhold og ikke mindst er i et godt team”.

Claes er ikke i tvivl om at alle aldersgrupper bidrager med hvert deres til én arbejdsplads. 

”Mennesker i min alder som stadig er på arbejdsmarkedet, vi bidrager med en ro og tyngde. Vi har prøvet det meste før, og kan være en god sparring for de yngre. Jeg har ofte oplevet udfordringerne eller problemerne før, og kan hvile mere i det, hvilket smitter af på de yngre. Og omvendt kender jeg også mine begrænsninger, og ved godt når det er bedst og hurtigst at de yngre tager over. Tilsammen skaber vi balancen på vores arbejdsplads”.

Din nære rådgiver

Når det kommer til at anskue opgaverne, har Claes stadig det samme billede af hans rolle som advokat, som han altid har haft.

”Jeg kan sige det ganske kort. Opgaven er at føre klienterne over floden – det vil sige at rådgive klienterne med den tryghed og viden, der skal til for at kunne komme over en flod. Der kan være udfordringer af forskellig art, og her ser jeg det som min opgave at vejlede, rådgive og forklare dem, hvordan de kommer bedst over floden”.

Få hjælp af Claes Lagerbon Jensen eller én anden af DreistStorgaards dygtige rådgivere og advokater, når du har brug for juridisk rådgivning. Læs mere

Kontakt DreistStorgaard Advokater: kontakt@dslaw.dk eller tlf. 5663 4466 eller direkte til Claes på 5664 0968