Familietestamente.dk fylder 5 år

I dag er det fem år siden, at den juridiske onlineportal Familietestamente.dk blev grundlagt af Emma Novak Christensen, og hvad der startede som en hobby blev hurtigt en voksende forretning.

Familietestamente.dk ramte et hul i markedet og blev hurtigt en succes, og i 2019 købte kapitalejerne bag DreistStorgaard Advokater A/S kapitalandelene i Familietestamente.dk. Opkøbet var en del af DreistStorgaards innovative strategi om at tilbyde digitale og konkurrencedygtige løsninger på enkelte juridiske opgaver. I dag står Familietestamente.dk for hvert fjerde testamente i Danmark, og er Danmarks største online testamentevirksomhed.

Familietestamente.dk tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og lignende produkter indenfor familie- og arveret. Arveret er en kompleks størrelse og ofte uoverskuelig for mange at forholde sig til, men på familietestamentet.dk er det gjort nemt og hurtigt at tegne et testamente og komme i mål.

”Online juridisk bistand er et vigtigt område for os.  Størstedelen af danskerne vil gerne have et testamente, men det er en meget lille del som reelt får det lavet. Vi ønsker at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at få udarbejdet et testamente, og her er familietestamente.dk en vigtig brik for os.  Jeg er glad for, at vi i dag kan fejre at familietestmente.dk bliver fem år. Vi er på ingen måder færdige med at udvikle onlineplatformen, for vi ønsker konstant at udvikle os og skabe endnu bedre løsninger”, siger direktør Svend-Aage Dreist Hansen.  

Familietestamente.dk udarbejder i dag ca. 1000 juridiske dokumenter om måneden og har siden 2016 udarbejdet mere end 40.000 juridiske dokumenter.

Gå på opdagelse og find alle produkter på familietetamente.dk