Et usikkert boligmarked kræver troværdig rådgivning

23/12-2021

Boligprisstigningerne vil stagnere det kommende år. Det tror de fleste af landets danske ejendomsmæglere ifølge en ny forventningsundersøgelse fra Dansk Ejendomsmæglerforening.

For både huse og ejerlejligheder forventer cirka halvdelen af mæglerne, at priserne falder, mens lige under 40 procent regner med uændrede priser.

I et usikkert marked er det vigtigt med troværdig rådgivning, og hos DreistStorgaard Bolighandel er vi meget opmærksomme på udviklingen,

”Det seneste år har vi oplevet et glohedt boligmarked med stigende priser – og dette sætter pres på den prissætning, som sker i dag.  Vi gør os umage med at fastsætte vores priser. Vi gør det realistisk og med udgangspunktet i at ramme den rigtige pris fra start. Vi sætter ikke en høj pris for at tilfredsstille kunden, det er utroværdigt. Som ejendomsmægler er det min fineste opgave at sætte den rigtige pris og ikke den højeste pris” fortæller ejendomsmægler Camma Ryborg fra DreistStorgaard Bolighandel.

Hos DreistStorgaard Bolighandel sidder vi flere fagligheder samlet for at kunne hjælpe vores kunder gennem hele deres processen med at sælge eller købe bolig. 

”Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud ad døren med ro i maven og en følelse af, at de trygt kan overlade ansvaret for deres hussalg, huskøb eller andre juridiske opgaver til os”, fortæller ejendomsmægler Camma Ryborg fra DreistStorgaard Bolighandel.

Hos DreistStorgaard Bolighandel tager dig i hånden og står klar med professionel rådgivning gennem hele processen. Læs meget mere om vores bolighandel her