Erhvervsrådgivning i samspil med juraen

03/02-22

Vi er på udkig efter dig, der har kommerciel forretningsforståelse, er uddannet cand.merc. jur. og gerne erfaring med at rådgive erhvervslivet. Du forstår at bruge erhvervsjuraen i samspil med forretningsforståelse som et værktøj til at finde den løsning, der stiller vores klienter bedst.

Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor selvledelse er en naturlig del af hverdagen? Og er du på udkig efter en stilling hvor du kan udvikle dig og lære nyt? Så læs videre her.

Et fagligt stærkt og engageret team

Du bliver en del af et stærkt team med omfattende erfaring indenfor alle aspekter af erhvervsretten.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får ansvar for og kan arbejde selvstændigt med egne sager.

Du vil få en varieret portefølje af opgaver inden for blandt virksomhedsoverdragelser, selskabsret og generel erhvervsrådgivning. Du vil i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere håndtere alle aspekter af opgaverne fra dialog med vores kunder til juridiske undersøgelser og udarbejdelse af juridiske dokumenter.

Din profil

Det vigtigste er, at du kan arbejde selvstændigt med fokus på forretningsmæssig og personlig udvikling.

Om du har 2 eller 10 års erfaring, er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest kolleger, som har et højt engagement og energiniveau og har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores klienter.

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Læs hele opslaget her

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Svend-Aage Dreist Hansen på e-mail SAH@dslaw.dk eller telefon 40150917.

Vi holder løbende samtaler. Du søger stillingen via dette linket (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.