Er du vores nye medarbejder til salg og køb af privatejendomme?

Vi udvider vores team, der arbejder med salg og køb af privatejendomme og søger en medarbejder der har lyst til at bidrage til teamets fortsatte udvikling.

Har du lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed, og trives du med en hverdag hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Vi søger en engageret medarbejder, der har lyst til at hjælpe vores ejendomsmægler med sagsbehandlingen, ved både salg og køb af ejendomme, og som har et ønske om at udvikle sig som ejendomsmægler.

Vi er ambitiøse med vores fag og vægter engagement, tilgængelighed og kvalitet højt, i alt hvad vi gør.

Kan du se dig selv hos os, så hører vi meget gerne fra dig!

DreistStorgaard – hvem er vi?

Hos DreistStorgaard Advokater A/S yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor, og har mange klienter inden for privatret.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation.

Vi er i dag Sjællands største advokatkontor uden for København med ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.

Et fagligt stærkt og engageret team

Du bliver en del af vores ejendomsteam i Køge, hvor vi beskæftiger os med salg af boliger via DreistStorgaard Bolighandel og berigtigelse af ejendomshandler.

Her kan du se frem til en spændende og travl hverdag sammen med teamet, som i dag består af jurister, ejendomsmægler og sagsbehandlere.

Jobbet

Du får til opgave at supportere vores ejendomsmægler med opsætning af salgsmateriale, salgsopstilling, købsaftale mm. samtidig med, at du hjælper med fremvisning af ejendomme og dialog med køber og sælger.

Din arbejdsopgave vil også være berigtigelse af ejendomshandler og i øvrigt alle opgaver, der ligger naturligt for ejendomsmæglerfaget.

Som advokatkontor får vi mange forskellig artede opgaver og problemstillinger indenfor ejendomme som du i samarbejde med advokaterne løser og udvikler dig med.

Du får ansvaret for at sikre flow og kvalitet i sagerne og det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt.

Din profil

Det vigtigste er, at du har en baggrund indenfor dit felt og kan arbejde selvstændigt med fokus på kunden.

Om du har ét eller tre års erfaring, er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest kolleger, som har et højt engagement og energiniveau, vil udvikle sig fagligt samt har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores kunder.

Din baggrund kan være ejendomsmægler eller f.eks. sagskoordinator fra ejendomsmægler, det vigtigste er, at du har lyst til at udvikle dig indenfor faget.

Du skal trives godt i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Her er der handling bag ordene

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Samtidig er vores hverdag præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier, som blandt andet kan beskrives med ordene: kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og engagement.

Til gengæld tilbyder vi fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov, så længe du er til rådighed for at betjene vores kunder.

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32, Køge.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Susanne Mathiassen på e-mail suma@dslaw.dk eller telefon 56643300 eller ejendomsmægler Camma Ryborg på cry@dslaw.dk eller telefon 88621001.

Vi holder løbende samtaler.

Du søger stillingen via dette LINK (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail).

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.