Er du jurastuderende og kan begynde med kort varsel?

Vi søger stud.jur. i Aarhus

Vil du opleve hverdagen og lære mere om arbejdsgangene på et ambitiøst advokatkontor?

Vil du arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter en høj standard i advokatbranchen og udvikle dig fagligt såvel som personligt?

Kan du se dig selv hos os, hører vi meget gerne fra dig!

Jobbet

Du bliver tilknyttet vores team for insolvens og inkasso. I jobbet vil du blive udfordret og opnå viden og erfaring, der er direkte anvendelig i forhold til din fremtidige karriere. Du får indblik i forskellige juridiske discipliner i praksis og opnår en større indsigt i potentielle fremtidige arbejdsområder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at bistå med generel sagsbehandling, praktisk bistand og juridiske undersøgelser.

Du skal være indstillet på at være involveret i både store og små opgaver af varierende kompleksitet, men selvfølgelig tilpasset din erfaring og udvikling.

Vi lægger vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig i jobbet og, at du løbende arbejder mere og mere selvstændigt.

Jobbet er fagligt udviklende og et godt supplement til studiet. Arbejdstiden er fleksibel og udgør ca. 10-15 timer pr. uge fordelt på to arbejdsdage. Arbejdstiden tilrettelægges, så du også har tid til dine studier og eksamener.

Vi leder efter dig der

  • er nysgerrig og interesseret i at løse dine opgaver med høj kvalitet
  • kan lide at blive udfordret
  • tager initiativ og ansvar
  • er fleksibel og engageret i arbejdet
  • sætter service, grundighed og faglighed højt.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores teams er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team, og at du sætter pris på godt kollegaskab.

Du er jurastuderende, herunder også stud.HA.jur eller stud.merc.jur. og har minimum 2-3 år tilbage på studiet.

Her er der handling bag ordene

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere, ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Arbejdssted er vores kontor i Aarhus på adressen Nørreport 26D, 8000 Aarhus C.

DreistStorgaard – hvem er vi?

Hos DreistStorgaard Advokater A/S yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi har også mange klienter, som vi vejleder og rådgiver inden for alle privatretlige områder. Vi er stolte af at være et full-service advokatkontor, og vi gør os umage for hver dag at skabe værdi for vores klienter. Vi rådgiver mennesker og prioriterer den gode relation i vores arbejde.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i forskellige iværksættermiljøer. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation.

Vi er i dag ca. 80 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.

Ansøgning

Deadline overskredet!

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.