DreistStorgaards partnere har investeret i den digitale virksomhed Safe Online

07.04.22
De fire partnere bag DreistStorgaard har sammen med nye og eksisterende investorer tilført 1,5 mio. EUR. til Safe Online. Investeringen ligger i god tråd med DreistStorgaards strategi og vision omkring at investere i digitale og online løsninger. 

Safe Online blev grundlagt i København i 2017 med det formål at designe en gennemsigtig, enkel og sikker måde at dele og administrere persondata på.

”Det er en fantastisk virksomhed, vi har investeret i. Det er en del af vores strategi og vision at være med til at investere og bidrage til udviklingen af digitale løsninger. Safe Online er en spændende virksomhed, som har det rigtige mindset og drivkraft”, fortæller Søren Storgaard, direktør og partner i DreistStorgaard.

Safe Onlines løsning gør det nemt for små og mellemstore virksomheder at:

  • Opdage personlige og følsomme data i deres systemer
  • Håndtere anmodninger om privatliv
  • Dele data sikkert

Med de rigtige værktøjer kan virksomhederne springe de komplicerede, manuelle og tidskrævende processer i forbindelse med overholdelse af privatlivsloven over. Safe Online bruger banebrydende kunstig intelligens, maskinlæring og “zero-knowledge” teknologi til at tilbyde smartere håndtering af persondata for både virksomheder og forbrugere.

Læs mere om Safe Online her