DreistStorgaard tæller ned til Julehelteløb i Køge

Om under to måneder afholder DreistStorgaard Advokater i samarbejde med Legeheltene et vaskeægte JULEHELTELØB i Køge d. 4. december.

Hiv hele familien op af sofaen og kom med til det hyggelige Julehelteløb, hvor I kan give den gas på rigtig superheltemanér. Med røde og grønne juleheltekapper og masser af sjove juleudfordringer på ruten bliver julestemningen helt i top. Efter løbet er det en oplagt mulighed at nyde dagen på Torvet i Køge, hvor der vil være mange andre hyggelige juleaktiviteter.

Ved at deltage i Julehelteløbet støtter du Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Vi håber, at så mange som muligt vil deltage og gøre Julehelteløbet til en fantastisk begivenhed. Vi er stolte af at kunne støtte op om Legeheltene og deres store arbejde. Dette giver os mulighed for at gøre en forskel og give noget tilbage til de indlagte børn og unge, men med Julehelteløbet kan vi også bidrage til øget aktivitet og glæde i byen”, siger Svend-Aage Dreist Hansen, advokat og direktør for DreistStorgaard Advokater.

Køb billetter allerede dag – der er begrænset med pladser.

Bliv en julehelt for én dag

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til julehelte med heltekapper, heltemasker og løbsnumre – og så opfordrer vi til at medbringe yndlingsnissehuen hjemmefra. Julehelteoutfittet må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan fortsætte.

Alle kan være med

Ruten er på ca. 1 kilometer og man kan løbe op til 3 omgange. Ruten er krydret med små, sjove jule-aktiviteter undervejs og Julemanden kommer også og hilser på. Julemanden uddeler fine diplomer til hver julehelteløber og så skal der også danses om juletræet. Der vil desuden være fine lodtrækningspræmier til nogle at juleheltene på dagen.

Dagens program

 • 09:30 Udlevering af kapper, masker m.m. på Torvet, Køge
 • Heat 1:
  10:20 Opvarmning til Julehelteløbet
  10:30 Julehelteløbet skydes i gang (Max 200 deltagere)
 • Heat 2:
  11:00 Opvarmning til Julehelteløbet
  11:10 Julehelteløbet skydes i gang (Max 200 deltagere)
 • Heat 3:
  11:40 Opvarmning til Julehelteløbet
  11:50 Julehelteløbet skydes i gang (Max 200 deltagere)
 • Heat 4:
  12:20 Opvarmning til Julehelteløbet
  12:30 Julehelteløbet skydes i gang (Max 200 deltagere)

Hvem er lege heltene

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene.
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Legehelteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe m
ere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Julehelteløbet arrangeres i samarbejde med Charity7Summits, DreistStorgaard, Køge Handel og Køge Kommune.