DreistStorgaard overtager advokatvirksomheden Advoa v/advokat Henriette Houmann-Hammer i Næstved

DreistStorgaard styrker positionen i Næstved væsentligt når advokat Henriette Houmann-Hammer bliver en del af DreistStorgaard fra 1. september 2019.

”Vi er både stolte over og glade for, at vi har fået lov til at overtage Henriette Houmann-Hammers advokatvirksomhed i Næstved. Virksomheden har Henriette Houmann-Hammer meget dygtigt bygget op over de sidste 5 år og det er en styrke for vores forretning at få ansat Henriette Houmann-Hammer.

Med Henriette Houmann-Hammer som en del af DreistStorgaard får vi en høj kompetence på familieretsområdet til gavn for alle vores klienter”.

Søren Storgaard – partner, DreistStorgaard Advokater A/S

”Jeg ser det som en naturlig udvikling, at indgå samarbejde med DreistStorgaard. DreistStorgaard er Region Sjællands største advokatkontor udenfor København og er i rivende udvikling og har brede kompetencer indenfor for såvel erhvervsrådgivning som privatrådgivning. Med det felt af kompetente kolleger vil jeg derfor få muligheden for yde mine kunder en skræddersyet rådgivning.

Målet for mig har løbende været, at tilbyde mine kunder en nærværende og kompetent rådgivning i et godt samarbejde. De samme værdier oplever jeg i DreistStorgaard og det har styrket min beslutning om, at overdrage min virksomhed til DreistStorgaard. Jeg glæder mig til, at blive en del af virksomheden og fortsat være aktiv i Næstved”

Henriette Houmann-Hammer – advokat og indehaver af Advoa.