DreistStorgaard involveret i salget af Lakrids by Johan Bülow A/S

Advokat Svend-Aage Dreist Hansen, partner i DreistStorgaard Advokater A/S, har gennem en årrække rådgivet lakridskongen Johan Bülow om juridiske, forretningsmæssige og strategiske forhold i relation til hans virksomhed Lakrids by Johan Bülow A/S, som sælger gourmetlakrids.

Som følge heraf har Svend-Aage Dreist Hansen naturligt også rådgivet Johan Bülow før og under processen, der i sidste uge førte til Johan Bülows salg af aktiemajoriteten i Lakrids by Johan Bülow A/S til den svenske kapitalfond Valedo. Rådgivningen er sket i samarbejde med advokatfirmaet Bech-Bruun.

Johan Bülows historie er ganske unik. Han startede produktion af lakrids i sin mors køkken i Svaneke for ni år siden. I dag har Johan Bülow i en alder af 32 år udviklet virksomheden til at omfatte 14 egne butikker i Danmark, Norge og Tyskland. Lakrids har direkte salg til engroskunder i mere end 25 lande og via virksomhedens hjemmeside til forbrugere i mere end 50 lande. Selskabet beskæftiger ca. 200 medarbejdere.

Johan Bülow fortsætter som kapitalejer, ligesom han fortsat vil fungere i rollen som administrerende direktør for selskabet. Udover kapitalfonden Valedo og Johan Bülow indgår ledende medarbejdere i selskabet også i det nye partnerskab.

Hos DreistStorgaard Advokater A/S har vi stor erfaring med at rådgive iværksættere om opstart og drift af virksomhed og er derfor særligt glade for at opleve den udvikling, Lakrids by Johan Bülow A/S har gennemgået.