DreistStorgaard hjælper med virksomhedsovertagelse

26.03.2018 Det er ikke længe siden, at Henrik Jørgensen fra HE Jørgensen købte REA-gruppen, og med virkning fra den 15. marts 2018 har HE Jørgensen overtaget samtlige aktier i Nyscan-koncernen.

Begge gange har Henrik Jørgensen været flankeret af sin faste advokat, Svend-Aage Dreist Hansen fra DreistStorgaard Advokater A/S. Et makkerskab, der fungerer helt optimalt og igen har vist sit værd i virksomhedsovertagelsen af Nyscan.

Rådgivning på højt niveau
”Indenfor kort tid har vi i H.E. Jørgensen A/S været igennem to store opkøb, hvor vi begge gange har kørt et meget tæt parløb med Svend-Aage Dreist Hansen fra DreistStorgaard Advokater A/S i Køge. At vi vælger at bruge DreistStorgaard igen i opkøbet af Nyscan skyldes i høj grad, at vi første gang i opkøbet af REA-gruppen følte os rådgivet på et meget højt niveau og ført trygt igennem processen”, siger direktør Henrik Jørgensen fra HE Jørgensen.

Parametre som advokatens engagement og tilgængelighed skaber værdi for klienten i en proces som denne. ”Der var ingen tvivl om at vælge DreistStorgaard igen, da vi skulle i forhandlinger med Nyscan. Denne gang har vi oplevet om end en endnu større professionalisme udmøntet i hurtighed, yderst kompetent  rådgivning og en tilgængelighed over al forventning, så alt spillede i procesforløbet”, siger Henrik Jørgensen.

Læs mere på HE Jørgensens hjemmeside