DreistStorgaard Advokater har bistået MS Holding Greve Aps med købet af maskinfabrikken RM Fintech

Ejer af MS Holding Greve Aps, Morten Skovgaard har købt maskinfabrikken RM Fintech med bistand fra DreistStorgaard Advokater. Købet er med til at styrke Morten Skovgaards øvrige virksomheder Nymetal A/S og Merser Pumper A/S – og skabe gode synergier blandt selskaberne.

RM Fintech ApS er ejet af de to grundlæggere Bjarne Molter og Tomas Rud Christiansen, som – efter mange års erfaring i ordreproducerende virksomheder – i 2007 startede RM Fintech ApS med det formål; at kunne levere drejede og fræsede komponenter til inden- og udenlandske industrivirksomheder.

RM Fintech ApS beskæftiger i dag 34 medarbejdere og er højt automatiseret med 40 CNC maskiner med robotter og FMS anlæg. Virksomheden har adresse i Nørre Alslev.

Advokat Svend-Aage Dreist Hansen fra DreistStorgaard Advokater har hjulpet Morten Skovgaard med købet af virksomheden RM Fintech. DreistStorgaard har været med i hele processen, fra opstart omkring drøftelserne til den endelige closing. 

”Vi koncentrerer os ikke bare om alle juridiske aspekter i forhold til køb af en virksomhed – vi sikrer også en tæt og værdiskabende dialog med alle involverede parter. Jeg er glad for, at vi er nået i mål og har skabt et grundlag for en god virksomhedsoverdragelse, som skaber både værdi og gode synergier for vores klient”, fortæller advokat Svend-Aage Dreist Hansen.

RM Fintech ApS vil fortsætte under samme CVR-nummer som et selvstændigt selskab i Morten Skovgaards koncern. De tidligere ejere Bjarne Molter og Tomas Rud Christiansen fortsætter i den daglige drift af virksomheden. Tomas fortsætter som direktør, og Bjarne som teknisk chef.

Har du brug for rådgivning, sparring eller hjælp til Køb eller salg af virksomhed? Så står vores kompetente rådgivere altid klar til at hjælpe. Kontakt os på kontakt@dslaw.dk eller tlf. 5663 4466.

Læs meget mere om vores rådgivning