DreistStorgaard har bistået med opkøbet af XL-Byg Hørve Byggecenter

DreistStorgaard har bistået Grønvold & Schou A/S, der er delvist ejet af XL-BYG CF Gruppen v/CF Petersen & Søn A/S med opkøbet af XL-Byg Hørve Byggecenter A/S med overtagelse Q4 2018.

XL-Byg Hørvecenter A/S blev oprindeligt grundlagt i 1970 og er kendt for at være en moderne og velassorteret byggematerialeforretning, med størstedelen af aktiviteterne koncentreret om håndværkere og selvbyggere og med en omsætning i 2017 på mere end 80. mio. kr.

Med opkøbet af XL-Byg Hørvecenter A/S og XL-BYG CF Gruppen v/CF Petersen & Søn A/S’ mangeårige erfaring inden for trælast- og byggematerialeforretning, sikres kunderne en professionel rådgivning, et større vareudbud og de bedste leveringsbetingelser.

XL-BYG CF Gruppen v/CF Petersen & Søn A/S ejer i alt 8 afdelinger på Sjælland, og har inden for de seneste 3 år udvidet med i alt 3 afdelinger.

Om samarbejdet med DreistStorgaard beretter CEO Jes Gravesen: ”Søren Storgaard og hele teamet bag, har været en uvurderlig sparringspartner ved opkøbet af XL-Byg Hørve Byggecenter A/S . Vores interesser er varetaget med største juridiske ekspertise samt et uvurderligt kommercielt overblik, og samtidig med en hastighed man kun havde turdet håbe på – parametre som disse, er afgørende for at vi har følt os trygge gennem hele processen.”