DreistStorgaard har bistået med at finde nye medejere til bObles

Advokat Svend-Aage Dreist Hansen har bistået ejerne af børnebrandet bObles, Bolette Blædel og Louise Blædel, med at finde medejere til deres virksomhed.

bObles er et kendt børnebrand som laver multifunktionelle tumlemøbler til børn, som kan bruges til at udforske motorikken, fantasien og give lyst til leg og bevægelse.

Fokus i hele processen har været at finde nogle medejere, som kunne bidrage til den fortsatte udvikling og ekspansion af bObles på det danske marked, men også skabe mulighederne for at ekspandere internationalt.

Aftalen er netop faldet på plads og de nye medejere af bObles er Fredrik Nilsson, CEO i Lakrids by Bülow, og iværksætter Johan Bülow. Tilsammen har de købt 40% af virksomheden, og de indtræder begge i bestyrelsen i bObles.

Udover at have rådgivet i processen omkring de nye medejere, så er Svend-Aage Dreist Hansen også bestyrelsesformand for bObles – én rolle som han fortsætter i, og han ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelse:

”Det har været en rigtig god proces, og vi har arbejdet med et skarpt og konkret fokus på at finde de rette medejere med de rigtige kompetencer. Vi er landet det helt rigtige sted. Det er et perfekt match med Frederik og Johan som medejere. Jeg er rigtig glad for, at vi er lykkedes, og jeg glæder mig til at fortsætte som bestyrelsesformand og fortsat være en del af denne fantastiske rejse med bObles”, fortæller Svend-Aage Dreist Hansen.

DreistStorgaard har rådgivet i hele processen omkring overdragelsen. Har du brug for rådgivning, sparring eller hjælp til køb eller salg af virksomhed? Så står vores kompetente advokater og rådgivere altid klar til at hjælpe. Kontakt os på kontakt@dslaw.dk eller tlf. 5663 4466.