DreistStorgaard bistår Johan Bülow med investering i Cocohagen A/S

06-07-2020: DreistStorgaard Advokater A/S har rådgivet Johan Bülow i forbindelse med hans investering i Cocohagen A/S.

Johan Bülow er grundlægger af Lakrids by Bülow A/S, som producerer og sælger eksklusiv lakrids. Johan Bülow har opbygget Lakrids by Bülow A/S fra bunden og har drevet virksomheden til den succes, den er i dag.

Johan Bülow har stor interesse for iværksætteri og har af den grund investeret i Cocohagen A/S, hvor han vil bidrage med sin store erfaring og knowhow.

Cocohagen A/S producerer og sælger daddelslik til virksomheder. Cocohagen A/S har stor fokus på at drive sin produktion med social ansvarlighed og med respekt for miljøet. Virksomhedens produkter er 100% økologiske, veganske og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Cocohagen A/S ledes af Asbjørn Diemer, som også er initiativtageren bag Selskabet. Asbjørn Diemer startede virksomheden i 2014, hvor han trillede daddelkugler i sit hjem. Over årene har Cocohagen A/S gennemgået en væsentlig vækst og har etableret egen produktion fra en nedlagt tankstation i Humlebæk.

Johan Bülow er indtrådt i ejerkredsen for Cocohagen A/S i maj 2020 med det mål at skabe et solidt grundlag for yderligere vækst i virksomheden.

Advokat Svend-Aage Dreist Hansen og advokat Gülcan Sari fra DreistStorgaard Advokater A/S har rådgivet Johan Bülow i forbindelse med hans investering.

For yderligere oplysninger: Kontakt venligst advokat Svend-Aage Dreist Hansen på tlf.: 56 64 33 24 eller mail: sah@dreiststorgaard.dk.

Martin Larsen, Johan Bülow & Asbjørn Diemer