DreistStorgaard Advokater bistår Morten Skovgaard med opkøbet af Nymetal A/S og Nymetal Maskinfabrik A/S

DreistStorgaard Advokater A/S har bistået Morten Skovgaard i forbindelse med overtagelsen af Nymetal A/S og Nymetal Maskinfabrik A/S i Nykøbing F.

Morten Skovgaard driver virksomheden Merser Pumper A/S i Greve. Merser Pumper A/S leverer pumper og pumpesystemer til industri- og rederibranchen.

Med opkøbet af Nymetal-selskaberne udvider Morten Skovgaard sine forretningsområder til også at omfatte levering af metalstøbegods til forskellige typer industrivirksomheder, både nationalt og internationalt og med egen maskinfabrik har Nymetal mulighed for at bearbejde støbegodset alt efter kundens ønsker og behov og dermed tilbyde komplette opgaveløsninger.

Om samarbejdet med DreistStorgaard Advokater beretter Morten Skovgaard: ”Vi har fået en utrolig god rådgivning af DreistStorgaard Advokater A/S – og vi har gennem hele processen haft følelsen af at være i sikre hænder. DreistStorgaards tilgang til opgaven har været resultatorienteret og bidraget til et godt beslutningsgrundlag, som førte til et køb…”

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Svend-Aage Dreist Hansen på tlf.: 56 64 33 24 eller mail: sah@dreiststorgaard.dk eller Gülcan Sari på tlf.: 56 64 09 64 eller mail: gsar@dreiststorgaard.dk.