DreistStorgaard Advokater bistår Erria A/S med købet af danskejet leverandør i Vietnam

14-07-2020: Partner, Søren Storgaard har rådgivet Erria A/S med køb af en danskejet leverandør i Vietnam. Der er tale om virksomheden, Mermaid Maritime Vietnam JSC, som har 34 ansatte inden for sikkerhed og udstyr til livredning og brandslukning. Det er shippingbranchen samt olie- og gassektoren, der udgør kundegrundlaget i virksomheden.

Erria og Mermaid er ikke ubekendte for hinanden, da Errias adm. direktør, Henrik N. Andersen, er medlem af bestyrelsen i Mermaid. På samme måde sidder Mermaids bestyrelsesformand, Kristian Svarre, i bestyrelsen hos Erria.

På vegne af Mermaid udtaler Kristian Svarre i en pressemeddelelse, at hans familie siden 2011 har gjort forretning i Vietnam gennem Mermaid.

”Vi er meget stolte over det, som Mermaid-teamet har opnået gennem årene, og det var ikke nogen nem beslutning for os at lade vores veje skille. Vi har besluttet, at Mermaid vil være bedre positioneret til at realisere sit store vækstpotentiale med nye ejere ved roret”.

Søren Storgaard, som er den nuværende bestyrelsesformand hos Erria A/S er stolt af at kunne yde juridisk rådgivning i transaktionen med Mermaid Maritime Vietnam JSC. Søren Storgaard er medlem af mange bestyrelser, hvor hans mange års erfaring er med til at gøre en forskel både juridisk og i virksomhedens større perspektiv.

Har du også brug for juridisk rådgivning indenfor køb og salg af virksomheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 63 44 66.