DreistStorgaard Advokater A/S opruster indenfor ansættelsesret

08.08.2017 DreistStorgaard Advokater A/S har længe haft et ønske om at tilbyde virksomhedens klienter endnu mere specialiseret rådgivning indenfor ansættelsesret, og med ansættelsen af Helle Groth Christensen i vores erhvervsteam er dette mål opnået.

Helle Groth Christensen tiltræder som advokat hos DreistStorgaard Advokater A/S den 14. august og dermed højner advokatvirksomheden kompetencerne indenfor ansættelses- og arbejdsret.

51-årige Helle har haft advokatbestalling siden 2000 som både selvstændig og som in house advokat i større virksomheder og organisationer. Gennem hendes snart 25-årige karriere har det ansættelses- og arbejdsretlige område været omdrejningspunktet.

Rådgivning indenfor både den private og offentlige sektor

Helle har rådgivet både den private og offentlige sektor omkring ansættelses-, forvaltnings- og kontraktretlige problemstillinger, blandt andet komplicerede personalesager og omstruktureringer.

Under sin ansættelse i Kommunernes Landsforening (KL) stod Helle i spidsen for kurser og konferencer for kommunale ledere og medarbejdere, hvor hun også underviste. Helle ser frem til at dele sin undervisningserfaring hos DreistStorgaard Advokater A/S, som i efteråret vil udbyde kurser indenfor netop ansættelsesret.

Solid erfaring med forhandlinger

Derudover har Helle indgående erfaring med forhandlinger, blandt andet qua sin rolle som en del af forhandlingsdelegationen i SAS-koncernen i 2004 under nogle af de mest komplicerede overenskomstforhandlinger i SAS’s historie med over 20 modstående faglige organisationer.

”Det er med stor glæde, at vi ser frem til at byde Helle velkommen midt i august. Ansættelsen kommer til at gavne virksomhedens mange klienter, som fremadrettet kan se frem til en endnu bedre rådgivning på det ansættelsesretlige område”, udtaler advokat og partner Svend-Aage Dreist Hansen.