DreistStorgaard åbner i Aarhus!

1.7.2020: Det er med stor glæde og engagement, at vi nu kan offentliggøre, at vi åbner i Aarhus!

Målsætningen for vores firma er hele tiden at kunne følge med kunderne, og det kræver, at vi fortsat bliver dygtigere på en række fagområder, at vi specialiserer os og er der for kunderne – både fagligt og geografisk. Vi har igennem en periode vurderet mulighederne for at etablere os i Aarhus, som er et interessant område, der passer til vores profil og giver mulighed for at videreudvikle firmaet.

Vi er derfor glade for at kunne offentliggøre, at vi nu etablerer os i Aarhus i samarbejde med advokat, Johnny H. Madsen og hans dygtige medarbejdere, der allerede er veletableret i Aarhus, og som nu bliver en del af DreistStorgaard Advokater.

Teamet i Aarhus er specialiseret i insolvens og inkasso samt handel med erhvervs- og landbrugsejendomme. DreistStorgaard Advokater vil efter udvidelsen være endnu mere styrket på insolvens- og inkassoområdet og med mere end 20 dygtige medarbejdere, har vi det der skal til for at kunne rådgive vores kunder på bedst mulig måde.

Kontoret i Aarhus vil fremover hedde DreistStorgaard Advokater og fortsætter fra adressen Nørreport 26D, Baghuset, 8000 Aarhus C.

Ny partner

Advokat, Johnny H. Madsen, tiltræder som partner i DreistStorgaard Advokater, og den styrkede partnerkreds består herefter af Svend-Aage Dreist Hansen, Søren Storgaard, Stefan Schwærter, Steen Rehné og Johnny Madsen.

For yderligere information, kontakt direktør og partner Svend-Aage Dreist Hansen på telefon 40 15 09 17 eller mail sadh@dreiststorgaard.dk eller advokat og partner Johnny Madsen på telefon 21 43 67 49.

Kontoret i Aarhus