Den hurtigt voksende juridiske onlineportal Familietestamente.dk bliver fremover en del af DreistStorgaard

Ved årsskiftet har kapitalejerne bag advokatfirmaet DreistStorgaard overtaget majoriteten af kapitalandelene i startup-virksomheden Familietestamente.dk. Med opkøbet bliver konceptet en del af DreistStorgaards innovative strategi for en overordnet og bred onlineplatform, der skal tilbyde hurtige og konkurrencedygtige løsninger på enkle juridiske opgaver.

Navnet Familietestamente.dk ændres ikke, og folkene bag den succesrige online portal fortsætter også i det nye setup.

Familietestamente.dk blev grundlagt i 2016 af jurastuderende og mor til to, Emma Novak Christensen. Da Emma Novak Christensen og hendes kæreste blev forældre, ønskede de et testamente, men processen viste sig uoverskuelig og dyr. Derfor udviklede Emma forretningskonceptet for en onlineportal, hvor kunderne nemt og inden for 24 timer kan oprette et skræddersyet testamente – til en konkurrencedygtig pris.

Emma Novak Christensen ramte et hul i markedet. Allerede efter et år sad Familietestamente.dk på anslået 20 pct. af markedet for testamenter og opkøbte konkurrenten DinArv.dk. En eksplosiv udvikling som nu kræver større muskler – organisatorisk og økonomisk.

Tilførsel af kompetencer
– Vi er meget tilfredse med at lave en aftale med et så anerkendt og respekteret advokatfirma som DreistStorgaard. De bidrager med øgede faglige og forretningsmæssige kompetencer, som skal hælde ekstra benzin i vores motor. Vores rejse er først lige begyndt, og vi vil fortsat arbejde benhårdt på at oplyse danskerne om vigtigheden af at have et testamente og konsekvenserne af ikke at have det, siger Emma Novak Christensen, der fortsætter i ledelsen og som medejer af Familietestamente.dk.

– Arveret er komplekst og ofte uoverskueligt for mange at forholde sig til. Det vil vi gerne lave om på ved at bringe det ned i øjenhøjde, så danskerne forstår det, og samtidig vil vi gøre det hurtigt og nemt at tegne et testamente.

Hidtil har Emma Novak Christensen sammen med blandt andre Jan Mejlkjær og Jørgen Koch udgjort ledelsen og ejerkredsen i Familietestamente.dk, som også står bag onlineportalen DinArv.dk. De tre fortsætter som daglig ledelse og kapitalejere i virksomheden.

– Vi har investeret i et stærkt koncept, som på forholdsvis kort tid har manifesteret sig på markedet, og som vi glæder os til at bidrage til at videreudvikle, siger advokat og direktør Svend Aage Dreist Hansen, der sammen med Søren Storgaard har grundlagt DreistStorgaard.

Stort potentiale

– Vi har samtidig investeret i et potentielt kæmpestort marked og en stor kundedatabase. Foreløbige markedsundersøgelser viser, at 70 pct. af danskerne gerne vil have et testamente udarbejdet, men kun 15 pct. har fået det lavet, siger Svend Aage Dreist Hansen.

Samtidig matcher konceptet bag Familietestamente.dk de strategiske tanker i DreistStorgaard:

– Online juridisk bistand er et vigtigt område for os. I det nuværende marked kan det være udfordrende at tilbyde konkurrencedygtige priser til kunderne inden for opgaver som testamenter, ægtepagter og lignende. Det er vores ambition at skabe en overskuelig løsning for netop den type kunder. Selv om det er forholdsvis enkle juridiske opgaver, er det løsninger, som er både vigtige og værdifulde for den enkelte kunde. Det har Familietestamente.dk allerede bevist. Samtidig har virksomheden etableret både den tekniske løsning og en effektiv online-markedsføringsstrategi. Jeg er overbevist om, at online-potentialet er kæmpestort, og at Familietestamente.dks løsning kan videreudvikles inden for mange andre juridiske områder, vurderer Svend Aage Dreist Hansen.

Se  også nyheden på finans.dk