Brænder du for udvikling, og har ambitioner om at blive Partner?

Advokat med speciale i privatret til fremsynet advokatfirma

Vi leder efter dig som brænder for privatret og har lyst til at være ansvarlig for udvikling af vores Privatretsteam.

Vil du være med til at udbygge og styrke samarbejdet med vores samarbejdspartner FamilieTestamente og bidrage til udvikling af nye forretningsområder? Og har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor selvledelse er en naturlig del af hverdagen?

Din profil

Det vigtigste er, at du har et højt fagligt niveau indenfor privatretten og gerne med speciale i dødsbobehandling. Du kan arbejde selvstændigt med fokus på forretningsmæssig og personlig udvikling.

Du har lyst til at være med til at udvikle vores forretningsområde indenfor privatretten og samtidig være ansvarlig for vores juristers uddannelse og udvikling. Vi er i dag 16 medarbejdere der beskæftiger sig med privatret og vi er på vej til at blive flere.

Vi søger først og fremmest en kollega, som har et højt engagement og energiniveau, og har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores klienter.

Du tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne. Er du p.t. selvstændig, er vi også parate til at overtage dit nuværende firma og/eller optage dig som partner, hvis du har den rette profil og forretning.

FamilieTestamente ApS – en del af DreistStorgaard Advokater

FamilieTestamente er en online juridisk rådgivningsvirksomhed, der er specialiseret i familie- og arveret. I 2019 overtog kapitalejerne bag DreistStorgaard Advokater A/S majoriteten af kapitalandele i onlinevirksomheden FamilieTestamente.dk. Opkøbet var en del af vores innovative strategi om en overordnet og bred onlineplatform, der tilbyder kompetent juridisk rådgivning og konkurrencedygtige løsninger på privatretlige dokumenter.

Vi har i det daglige et tæt samarbejde om den enkelte kundes behov og sikrer, at alle kundens behov bliver opfyldt uanset situation og kompleksitet.

Du vil som advokat og Partner i DreistStorgaard være en vigtig brik i det eksisterende og fremtidige samarbejde med og udvikling af FamilieTestamente.

Her er der handling bag ordene

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere, ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Hos os har du stor fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov.

Hos DreistStorgaard rådgiver vi ikke klienter – vi rådgiver mennesker!

Vi er stolte af at være et full-service advokatkontor, og vi gør os umage for hver dag at skabe værdi for vores klienter. Vi rådgiver mennesker og prioriterer den gode relation i vores arbejde.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i forskellige iværksættermiljøer. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation.

Vi er i dag ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Partner Søren Storgaard, e-mail SSTO@dslaw.dk telefon 20618681 eller
HR-Chef Susanne Mathiassen e-mail suma@dslaw.dk telefon 20841231.

Vi holder samtaler løbende og glæder os til at modtage din ansøgning.

Du søger stillingen her

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.