Behandling af dødsboer skal ske i trygge rammer

20-10-2021

Hos DreistStorgaard er det vigtigt, at vores klienter stoler på vores faglighed og trygt kan lægge deres sag i vores hænder. Vores Advokat Claes Lagerbon Jensen er på den baggrund blevet en del af Danske Advokaters mærkeordning ”Trygt Boskifte”.

Med ”Trygt Boskifte” er du sikret en tryg og god oplevelse

Når en person afgår ved døden, skal formuen gøres op og fordeles mellem arvingerne. Et sådant skifte af et dødsbo kan være en forvirrende og vanskelig proces at håndtere alene, derfor vælger mange at få en advokat til at klare det praktiske arbejde med dødsboet og dermed være bobestyrer. ”Trygt Boskifte” er arvingernes sikkerhed for, at de får en tryg og god oplevelse i forbindelse med et dødsboskifte.

Som bærer af mærket vedkender advokat Claes Lagerbon Jensen sig til at følge visse krav til behandlingen af et dødsbo, som sikrer en gennemsigtig og fair oplevelse for arvingerne.

Hvad er en bobestyrer?

En bobestyrer er en advokat, som har erfaring indenfor dødsbobehandling. Man kan selv vælge sin bobestyrer, eller man kan anmode Skifteretten om at udpege en autoriseret bobestyrer til at behandle ens dødsbo.

Et dødsbo er ofte præget af sorg og usikkerhed mellem arvingerne. En bobestyrer kan hjælpe med at håndtere de komplekse regler, rådgive om boets formue og orientere om den langvarige proces, som et dødsbo typisk skal igennem.

DreistStorgaard har stor og solid erfaring med dødsbobehandling

Hos DreistStorgaard har vi en bred erfaring med dødsbobehandling. Advokat Claes Lagerbon Jensen er nemlig også autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Roskilde. Vores team håndterer derfor både små dødsboer med mindre formue og mere komplicerede dødsboer med virksomheder og flere ejendomme.

Vi kan hjælpe dig

Står du overfor – eller er du i gang med – en behandling af et dødsbo, er du altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere, som står klar til at rådgive omkring den videre proces.