Advokat med speciale i privatret

Vi rådgiver ikke klienter – vi rådgiver mennesker

Vi søger en dygtig advokat, som brænder for privatret og har lyst til at være en del af udviklingen af vores Privatretsteam.

Vil du være med til at udbygge og styrke samarbejdet med vores samarbejdspartner FamilieTestamente og bidrage til udvikling af nye forretningsområder? Og har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor selvledelse er en naturlig del af hverdagen?

Kan du se dig selv hos os, hører vi meget gerne fra dig!

Din profil

Det vigtigste er, at du har et højt fagligt niveau indenfor privatretten og gerne med speciale i dødsbobehandling. Du kan arbejde selvstændigt med fokus på forretningsmæssig og personlig udvikling.

Om du har 2 eller 10 års erfaring, er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest en kollega, som har et højt engagement og energiniveau, og har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores klienter.

Du tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne. Er du p.t. selvstændig, er vi også parate til at overtage dit eventuelle nuværende firma og/eller optage dig som partner, hvis du har den rette profil og forretning.

FamilieTestamente ApS – en del af DreistStorgaard Advokater

FamilieTestamente er en online juridisk rådgivningsvirksomhed, der er specialiseret i familie- og arveret. I 2019 overtog kapitalejerne bag DreistStorgaard Advokater A/S majoriteten af kapitalandele i onlinevirksomheden FamilieTestamente.dk. Opkøbet var en del af vores innovative strategi for en overordnet og bred onlineplatform, der tilbyder meget kompetent juridisk rådgivning og konkurrencedygtige løsninger på privatretlige dokumenter.

Vi har i det daglige et tæt samarbejde om den enkelte kundes behov og sikrer, at alle kundens behov bliver opfyldt uanset situation og kompleksitet.

Du vil som advokat i DreistStorgaard være en vigtig brik i det eksisterende og fremtidige samarbejde med og udvikling af FamilieTestamente.

Her er der handling bag ordene

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere, ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Derudover tilbyder vi fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov, så længe du er til rådighed for at betjene vores klienter.

Du har mulighed for at opbygge din egen kundeportefølje, og/eller du kan i samarbejde med partnerne arbejde med kunder, vi har i forvejen.

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32, 4600 Køge.

DreistStorgaard – hvem er vi?

Hos DreistStorgaard Advokater A/S yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi har også mange klienter, som vi vejleder og rådgiver inden for alle privatretlige områder. Vi er stolte af at være et full-service advokatkontor, og vi gør os umage for hver dag at skabe værdi for vores klienter. Vi rådgiver mennesker og prioriterer den gode relation i vores arbejde.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i forskellige iværksættermiljøer. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation.

Vi er i dag ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Svend-Aage Dreist Hansen på e-mail SAH@dslaw.dk eller telefon 40150917. Vi holder samtaler løbende.

Du søger stillingen via dette opslag. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.