5 gode tips til at gøre din bolig salgsklar til sommer

Har du planer om at sælge din bolig? Når blomster springer ud, og solen begynder at skinne, er det altid lettere at få huset til at fremstå imødekommende og indbydende.

Her får du 5 tips til, hvordan huset bliver klar til fremvisning:

 1. Førstehåndsindtrykket
  Her handler det om at skabe den helt rette stemning for de kommende købere. Ryd op foran huset, slå græsset, stil havemøblerne pænt, og plant nye blomster i havekrukkerne. Det er altafgørende, at huset virker indbydende, når man ser det for første gang. Det er vigtigt, at førstehåndsindtrykket er i top.
 2. Undgå rod
  Få den kommende ejer af huset til at føle sig hjemme ved at skabe en funktionel og imødekommende entré uden for meget rod. Lad kun et par enkelte sko og jakker hænge fremme for at få rummet til at syne større.
 3. Lad dine gæster føle sig hjemme
  Køkken-alrummet er husets hjerte og omdrejningspunkt. Derfor er det også vigtigt, at dine gæster med det samme føler sig hjemme her under fremvisningen. Ryd op, skab hygge og ikke mindst orden på køkkenbordet.
 4. Frem med planterne!
  Jo flere grønne planter jo bedre – det giver en masse farve og liv til din bolig.
 5. Giv haven en kærlig hånd
  Når du sætter dit hus til salg i sommermånederne, er det vigtigt give udendørsarealerne et løft. Indret havens små hjørner med puder og plaider, og sæt hynder i havemøblerne.

Hvis du skal sælge dit hus eller har brug for hjælp til at købe dit drømmehus, så står vores ejendomsmægler Camma Ryborg og hendes team klar til at hjælpe. Kontakt hende på cry@dslaw.dk eller 8862 1001