40-års jubilæum hos DreistStorgaard Advokater

I år har vi kunnet fejre Irene Pedersens 40-års jubilæum som juridisk sagsbehandler. En beundringsværdig og imponerende bedrift, som blev fejret ved en fælles frokost på kontoret med taler, gaver og blomster.

Irene er uddannet advokatsekretær og begyndte på advokatkontor i København i 70’erne, og kom til Køge i 1982 på det daværende Advokatgården på Søndre Alle. Efter en årrække fisionerede kontoret, og Irene m.fl. flyttede til Torvet 12, som blev til Advodan. Senere flyttede dette kontor til Torvet 19 sammen med Claes Lagerbon og Søren Storgaard m.fl., og blev senere til Advodan Køge A/S. Ringen blev sluttet, da Advodan Køge A/S og Dreist Advokater A/S fusionerede i 2015 og blev DreistStorgaard Advokater A/S, og det er her Irene kan fejre sit 40-års jubilæum. Og netop det foranderlige og udviklende perspektiv i diverse fusioner mm., har været én af årsagerne til at Irene med stor energi og virkelyst har forsat sit arbejde:

”Det mest betydningsfulde i mit arbejdsliv har været, at jeg ikke gik ind ad én dør og satte mig ned, og har siddet der i 40 år. Det er den udvikling, der er sket med fusioner mm., som har skabt variationerne, med nye kollegaer og nye mennesker. Det omskiftelige har gjort, at det aldrig blev kedeligt eller forudsigeligt”, fortæller Irene Pedersen.

Irene arbejder med konkurser og tvangsopløsningssager Hun har en stor faglighed og mangeårig erfaring i stofområdet, som hun er glad for at kunne give videre til yngre kræfter:

”Det har været rigtigt dejligt at kunne give det videre. At jeg har kunnet dele min viden og erfaring med andre”, og jeg modtager også dagligt interessante impulser fra kolleger, yngre som ældre”, fortæller Irene Pedersen.

Men når man har været mere end 40 år på arbejdsmarkedet, er meget forandret over tid:

”Der er meget, der har udviklet sig, blandt andet den måde man arbejder på. Jeg skrev på IBM kuglehovedmaskine, og jeg blev kaldt for maskingeværet, fordi jeg var så hurtig. Så fra dén til de første lidt sjove computeragtige maskiner, som jo slet ikke var en computer, og så til hvor vi er i dag. Stenografiblokken bruges heller ikke så flittigt nu.  Verden er blevet anderledes, og derfor er det også anderledes at behandle sagerne. Men det er kulturen og arbejdsgange, der har forandret og udviklet sig, ikke sagerne som sådan. I dag går alting meget hurtigt”

Irene ønsker ikke et pensionistliv lige foreløbig, hun nyder muligheden for at arbejde sammen med dygtige og interessante kolleger to dage om ugen:

”Jeg kan virkelig godt lide mit område, og det er også derfor, at jeg har lyst til at blive ved. Jeg kan godt lide det faglige, men også det sociale. Jeg kan godt lide mine kollegaer, jeg kan godt lide at komme her (red. på kontoret i Køge). Jeg synes, der er en god stemning.
Derudover er jeg meget glad for den rummelighed, der er i firmaet ved, at de lader mig komme to dage om ugen. Det er jo ikke så mange virksomheder, der giver mulighed for det. Det synes jeg er rigtig flot fra virksomhedens side”,
afslutter Irene Pedersen.  

Hos DreistStorgaard er der stor begejstring for Irenes jubilæum, og ikke mindst hendes fortsatte lyst til at arbejde:

”Vi er både glade for og stolte over, at kunne fejre én dygtig og loyal kollega, der hver dag gør en kæmpe indsats for at levere den bedste behandling og rådgivning til vores klienter. Irene er en utrolig god kollega, hun er meget betænksom, og hun interesserer sig for sine kollegaer. Hun tropper altid op og bakker op om de faglige og sociale tiltag. Vi er meget glade for, at Irene stadig har lyst til at komme og arbejde hos os to dage om ugen”, fortæller direktør og partner Søren Storgaard. 

Kæmpe tillykke med jubilæet!