25-års jubilæum hos DreistStorgaard Advokater

I dag d. 1. december har vi fejret Helle Halds 25-års jubilæum som juridisk sagsbehandler hos DreistStorgaard. Der var sat et flot morgenbord frem, blomster og gaverne var klar og kollegerne mødtes for at fejre Helle Hald og hendes beundringsværdige 25-års jubilæum.

Helle arbejder som juridisk sagsbehandler, hvor hun har specialiseret sig indenfor inkasso, herunder særligt terminsinkasso, og spørger vi Helle, om hvad hemmeligheden bag 25 års arbejde er, er hun ikke i tvivl:

”Igennem årene har det været vigtigt for mig, at jeg blev udfordret. Jeg har haft muligheden for at udvikle mig i takt med, at virksomheden udviklede sig. Det har givet nogle spændende opgaver, at arbejde for en fremsynet virksomhed og det er aldrig kedeligt. Derudover har det også givet mig nogle faglig dygtige kolleger og venskaber, som jeg sætter stor pris på.” fortæller Helle, der ser frem til de næste 15 år hos DreistStorgaard.

Det er altid særligt, når vi kan få lov til at fejre de lange ansættelser hos DreistStorgaard, og det var en rørt Svend-Aage Dreist Hansen, der holdt talen til Helle Hald. Talen udtrykte blandt andet hans taknemmelighed for hendes store arbejde igennem de 25 år, og satte særligt fokus på tilliden imellem dem.

”Jeg er glad og stolt over, at vi kan få lov at fejre Helle Halds jubilæum. Vi har arbejdet sammen i 25 år, og det har givet et utrolig tillidsbaseret fundament. Hun er en fantastisk person, faglig dygtig, og vi har haft mange gode dialoger i løbet af årene. Jeg ser frem til de næste mange år, hvor vi skal arbejde sammen.” fortæller Svend-Aage Dreist Hansen.

Stort tillykke med jubilæet!