Gå-hjem møde om fonde

Kunne en fond være noget for dig?

Er du et sted i livet, hvor oprettelse af en fond kunne være attraktivt og interessant for dig, så har DreistStorgaard Advokater A/S et godt tilbud.

Den 28. september klokken 17.00 – 18.00 afholder advokatvirksomheden nemlig et Gå-hjem møde for alle interesserede på deres kontor Bag Haverne 32 i Køge.

Her vil advokat Claes Lagerbon Jensen gennemgå, hvad en fond reelt set er, og hvordan den stiftes.

”At stifte en fond kan være det helt rigtige for en gruppe mennesker, og så er det rart at vide, hvilke betingelser, der gør sig gældende””, siger Claes Lagerbon Jensen. ”Mange har måske midler, som de ikke ved, hvor de skal placere ved deres død – måske fordi de er barnløse eller gerne vil betænke et særligt formål eller en udvalgt gruppe. Her kan oprettelsen af en fond være en mulighed”, uddyber han.

Hvad kræver det at oprette en fond?

Der er mange ting, der gør sig gældende, når en fond skal oprettes, og derfor kan Gå-hjem mødet skaber ro og overblik for de, som har overvejet mulighederne. På mødet vil Claes Lagerbon Jensen blandt andet også gennemgå emner som fondens vedtægter, bestyrelse, skatte og afgifter og eventuelt opløsning eller sammenlægning.