Bolighandel hos DreistStorgaard

Betal ikke mere end højst nødvendigt

En traditionel ejendomsmægler tager typisk omkring 80.000 kroner for en helt normalt og uproblematisk bolighandel. Vi gør det for 24.995 kroner. Den eneste forskel er, at du selv skal vise din bolig frem for potentielle købere. Hvis du synes, det med fremvisning er lidt besværligt, så gør vores erfarne ejendomseksperter det for dig mod en mindre ekstrabetaling.

Solid annoncering af din bolig

Vi bistår dig i dit boligsalg med solid annoncering og professionel rådgivning hele vejen rundt. Vi hjælper allerede 400 boligkøbere hvert år. Nu har vi pr. 1. januar 2018 også kastet os over boligsalg. Vi har ansat Køges mest erfarne ejendomsmægler, Birthe Kaad, til at stå i spidsen for den nye afdeling. Hun har tidligere drevet Home-forretningen i Køge i mere end 25 år.

Med Birthe og hendes medarbejdere i DreistStorgaards nye afdeling for bolighandel er du som boligsælger i de mest troværdige og kompetente hænder, du kan forestille dig. Som advokatvirksomhed lever vi af høj faglighed og høj troværdighed. Og med Birthe Kaads ekspertise omkring salg af bolig får du hele pakken til en pris, der ligger på en fjerdedel af det, de traditionelle ejendomsmæglere tager. For os handler det om at sikre dig den rette rådgivning.

Derfor kan vi gøre det meget billigere

Mange boligsælgere mener, at ejendomsmæglerens salær er for højt. Det høje prisniveau forklares naturligvis med, at mægleren har mange udgifter. Men i en tid, hvor vi finder vores nye bolig på nettet, giver det ikke længere mening med fine og dyre ejendomsmæglerforretninger. Dertil kommer, at mægleren bruger rigtig meget tid på at vurdere en masse boliger, han aldrig får til salg, fordi en konkurrerende mægler ofte ender med at vinde kunden. Og sidst, men ikke mindst har ejendomsmægleren måske vænnet sig til at få lidt for god betaling for papirarbejdet omkring en bolighandel.

Vi gør det hele for 24.995 kroner.

Har du spørgsmål til DreistStorgaards bolighandel, kan du finde en masse svar her…