I en fremsynet virksomhed er det væsentligt at have styr på det juridiske grundlag, således at virksomheden kan fokusere på det vigtigste.

Landbrug og Fødevarer

Hos DreistStorgaard tilbyder vi professionel rådgivning for små og store virksomheder inden for landbrug og fødevarer – ligeledes virksomheder og personer med tilknytning til branchen, pengeinstitutter, andelsselskaber og landbrugsrådgivere m.v.

Vi rådgiver om alle emner indenfor branchen – lige fra råvareproduktion til beskyttelse af immaterielle rettigheder. Det kan f.eks. være inden for køb og salg af virksomheder, herunder landbrug og jord. Derudover har vi stor erfaring og interesse i kontraktforhold i mange forskellige aspekter inden for branchen.

Vi har advokater, der er er specialiseret inden for bl.a. EU-ret og anden international rådgivning, som dagligt sidder med miljøregler, støtteordninger og kontraktforhold.

Ydermere har vi i høj grad forstand på relaterede forhold i energiproduktion, såsom vindmølleproduktion, biogasanlæg og solcelleanlæg m.v.

Vi har også stor erfaring med insolvensretlige forhold inden for de pågældende brancher, hvad enten det er udenretlige ordninger, rekonstruktion eller egentlige konkurser.

.