I en fremsynet virksomhed er det væsentligt at have styr på det juridiske grundlag, således at virksomheden kan fokusere på det vigtigste - udvikling og drift.

Erhvervslejeret er et af vores specialer

Erhvervslejeretten er et omfattende og komplekst område, hvor selv de mindste klausuler kan få væsentlig betydning. Overholdes lovgivningen ikke nøje, kan det få økonomiske konsekvenser for udlejer og/eller lejer.

Hos DreistStorgaard rådgiver vi om indgåelse af erhvervslejekontrakter, forhold der opstår i lejeperioden og ved lejeforholdets ophør. Kombinationen af vores juridiske viden, vores lokalkendskab og mangeårige erfaring gør os til en stærk rådgiver inden for alle aspekter af erhvervslejeretten.

Sikkerhed for juridiske og forretningsmæssige forhold

Vi anbefaler, at du som både udlejer og lejer rådfører dig med en advokat inden indgåelse af en erhvervslejekontrakt. Det giver dig dels sikkerhed for, at erhvervslejekontrakten er i overensstemmelse med lovgivningen, og dels at kontrakten understøtter de forretningsmæssige og kommercielle forhold, som din virksomhed bygger på. Vi er opmærksomme på, at det er afgørende at få alle væsentlige detaljer på plads, uden at det forsinker eller hindrer indgåelsen af en aftale.

Hvis du er involveret i en tvist om et lejeretligt forhold, eller ønsker rådgivning for at undgå en tvist, bistår vi dig gerne med at løse dette.

Vi rådgiver og bistår blandt andet i forbindelse med:

  • Forhandling og udarbejdelse af erhvervslejekontrakter
  • Gennemgang af erhvervslejekontrakter
  • Lejereguleringer
  • Afståelse af lejemål
  • Retssager i forbindelse med tvister om lejeforhold