DreistStorgaard fortsætter i motorsport med Formel 4

Køge og DreistStorgaard rykker op i Formel 4

Næste år får Køge for første gang en racerbil i den bedste formelbil klasse i Danmark – Formel 4 Renault DK. Det er netop blevet en realitet, efter at DreistStorgaard Advokater A/S har investeret i en fabriksny Formel 4 racerbil og skrevet kontrakt med det unge stortalent Aske Nygaard Bramming som deres chauffør i 2018-sæsonen.

For de fleste er Aske Nygaard Bramming ikke et nyt navn. I år har vi fulgt ham i Formel 5. Her strøg Aske helt til tops som DASU Danmarksmester efter en fantastisk finaleweekend på FDM Jyllandsringen i oktober, hvor han gjorde rent bord og vandt alle tre løb og satte ny banerekord. Hans debutsæson i Formel 5 helt enestående, idet han kom på podiet 19 gange i 21 løb, hvilket er en Danmarksrekord. På grundlag af hans flotte resultater i 2017-sæsonen, er Aske netop kåret som Årets Banesportskører 2017 ved sin klub BGK’s 10-års jubilæum i november og fik ved den lejlighed overrakt en flot pris af Generalsekretær Ture Hansen fra DASU.

DreistStorgaard fortsætter i motorsport i 2018

For DreistStorgaard er det et naturligt skridt at fortsætte i motorsport i 2018, og direktør Svend-Aage Dreist Hansen er både tilfreds og forventningsfuld: ”Vi startede med at støtte Aske for en del år siden i gokart. Her blev han blandt andet Nordisk Mester og høstede rigtig mange sejre. Da han fyldte 15 og rykkede op i banesport, tog vi chancen og fulgte med. Og det har vi ikke fortrudt. Ikke alene har Aske kørt flot henover sæsonen i Formel 5. Vi har også som advokatfirma åbnet dørene til en helt ny verden med nye mennesker og nye kunder. Jeg forventer mig meget af 2018-sæsonen i den bedste formelbil klasse i Danmark”.

”Det har været en fantastisk rejse for os at træde ind i motorsportens verden med Aske. Han er et ungt talent, som nu også kan kalde sig Danmarksmester. Vi er stolte over, at vi har spottet ham så tidligt, og at vi er begyndt denne rejse sammen. Der er faktisk mange ligheder mellem en professionel advokatvirksomhed, der skal levere topresultater med sit team af eksperter, og en professionel racerkører, der skal levere topresultater med sit team. Det glæder vi os til at være en del af igen i 2018”, uddyber Svend-Aage Dreist Hansen.

Hvem er Aske Nygaard Bramming?

Ikke bare i Køge er der blevet lagt mærke til advokaternes modige satsning på Aske Nygaard Bramming. Det har givet genlyd i motorsportskredse over hele landet. Ofte kommer folk hen til Aske på banerne og snakker med ham om Køge, fordi de tror, at han er fra Køge ligesom sin racerbil. Men det er han ikke. Aske bor i Gyngemosen i Søborg, hvor han også går i 9. klasse. Egentlig lå det ikke i kortene, at han skulle køre racerløb. Men han prøvede en gokart på en sommerferie uden for Barcelona i Spanien, da han var 6 år og spurgte bagefter sine forældre, om han måtte gå til gokart. Det blev startskuddet til en karriere, som har varet lige siden. En karriere, der har budt på flere mesterskaber og mere end 100 pokaler.

”En af mine fordele som racerkører er måske i virkeligheden, at jeg har mange andre interesser. Jeg kører racercykel, spiller fodbold og spiller guitar i et band. Min familie har ikke forstand på motorsport, så det er mit eget projekt og min egen ambition. Jeg skal ikke leve op til min fars drøm om en Formel 1 karriere, han ikke selv fik. Begge mine forældre er forskere med speciale i læring og det er måske en af mine andre fordele. De ved, hvordan de skal støtte mig, når jeg skal ud af min komfortzone og ind i en ny udviklingszone. Og de ved, hvornår jeg skal klare mig selv. Den balance er meget vigtig for mig.”

Frem med fjernbetjeningen!

Når Aske sætter sig bag rattet i DreistStorgaards Formel 4 racer for at kæmpe om Danmarksmesterskabet i 2018, kan vi alle følge med i fjernsynet. Løbene transmitteres live på TV2Sport og når derfor et stort publikum i Danmark. Eller der er mulighed for at tage familien med på en tur til de danske racerbaner og se Køges første Formel 4 bil i aktion.